Siberian Husky klub Czech republic

Dnešní datum :

Acana
|  Hlavní stránka  |  Témata  |  Siberian Husky  |  Kontakt  

Úvod
· Domů
· Archív článků
· Diskuse
· Encyklopedie
· Fotogalerie
· Kalendář akcí
· Odkazy
· Otázky a odpovědi
· Plemeno Siberian Husky
· Poslat článek
· Váš účet
Klub SHK CR
· O klubu SHK CR
· Kontakty
· Dokumenty
· Seznam uživatelů
Chov
· Aktualní vrhy štěnat
· Krycí psi
· Chovné feny
Siberian Husky Rescue

· Siberian husky rescue

XL-PRA
· Co to je XL-PRA?
· Seznam vyšetřených pejsků
· První vyšetření
Aktivní témata diskuse

Tricka v e-shopu a prednaska Psi ve valkach
 Útulek v Lukavicích
 Pozvánka na Ostrožský tah 18.9.
 Uštěkaný pes
 Ztracený pejsek na Vsetínsku
 Podzimní a skorozimní akce a akcičky
 Krasny Ben a krizenec Scott
 Členové SIBERIAN HUSKY KLUBU
 Plstění znovu

Fóra Siberian Husky klub Czech republic

Uživatelský monitor
Vítejte, jste přihlášen(a) jako: Anonymní
Přezdívka
Heslo
(Registrovat)
Komunita:
Naposledy zaregistrovaný: M
Nových uživatelů dnes: 0
Nových uživatelů včera: 0
Celkem zaregistrovaných uživatelů: 320

Online návštěvníků:
Návštěvníků: 13
Uživatelů: 0
Celkem: 13
Siberian Husky klub Czech republic: Diskuse

FAQFAQ HledatHledat Uživatelské skupinyUživatelské skupiny NastaveníNastavení Soukromé zprávySoukromé zprávy PřihlášeníPřihlášení

Sedivackuv long 2010 a Decinsky Sneznik

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Siberian Husky klub Czech republic -> O chovu, zdraví a sportu
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kacer
Administrátor serveru
Administrátor serveru

Zaregistrován od: 03. úno, 2009

PříspěvekZaslal: ne 31. leden, 2010 21:18    Předmět: Sedivackuv long 2010 a Decinsky Sneznik Odpovědět s citátem

Rad bych timto pogratuloval vsem ucastnikum a ten huskounarum obzvlast. Tomasova Majky ma titul IceDog a k tomu jeste dojeli prvni v kategorii. To je na 10ti letou huskounku super vykon, takze Majky az se uvidime, vezu ti veprovou packu Mrkající, Tomas dostane frtana Mrkající) Zdenka s Milanem vitezove svych kategorii a to jsou jenom lide co znam. Vsem ostanim samozrejme gratuluji take. Pockejte pristi rok, to vam budem s Lokim delat konkurenci.

A jak jste dojeli na Snezniku? Jak zabehla a zabrala Jesinka ve sprezeni? Jak tahal Wolfik? No sups, vypravet, prehanet ....
kavej
Mistr této diskuze
Mistr této diskuze

Zaregistrován od: 20. lis, 2005

PříspěvekZaslal: po 01. únor, 2010 11:52    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, taky se moc pripojuji ke gratulacim! Z "nasich" jeli jeste Klara Brzkova, dojela na uzasnem 6. miste, a Sarka Mikolasova Usmívající. Ale obdiv maji vsichni, kdo se odvazili postavit na start!
Decinsky Sneznik jsme odtapali v nasem midovem tempu poslednich mist Usmívající, ale Jessinkou to nebylo, ta byla moc sikovna a tahla oba dva dny. Trochu ji delal problemy krcak, na ktery nebyla zvykla, ale jinak byla absolutne bezproblemova a sikovna, hlavne pri predjizdeni sprezeni. Odvedla dobrou praci, jsem moc rada, ze jsem diky ni mohla jet zavod na sanich!
Kacka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Kacer
Administrátor serveru
Administrátor serveru

PříspěvekZaslal: po 01. únor, 2010 12:11    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyjo, pekny... Sakris ja zapomel na Sarku, to nekde schytam Mrkající)) a Klara, chjo, to bude ran Usmívající) Takze, vsem co znam posilam gratulace a tem co neznam tak taky.

No Jessinka je sikovna, ze by nam tu rostl novy huskouni poter, ktery budem casem vidat na prvnich mistech? Co?

My jsme s Lokim trenovali v Klanovicih, super pojezdeni, malo lidi, ztratili jsme se jenom jednou, takze celkove spokojenost.
Helena
Mistr této diskuze
Mistr této diskuze

Zaregistrován od: 21. dub, 2009

PříspěvekZaslal: po 01. únor, 2010 16:09    Předmět: Odpovědět s citátem

No ahoj,
tak když už jste to tady nakousli, tak jste mě přesvědčili a dala jsem fotky na rajče, jak to na Sněžníku proběhlo. Bylo to moc super setkání a na to, že Jessie jela ve spřežení po třetí a to vč. závodu Šokovaný Upozorňující , tak to zvládla dobře. Na ten krčák opravdu není zvyklá. Délka tratě ji problém nedělala, je od nás zvyklá na dlouhé túry a vyjížďky. Proto vím, že sprint nebude její ani naší srdeční záležitostí Rázný . Kačko, děkujeme za pochvalu a za to, že ji Ališa a Mína přijaly mezi sebe Rázný .

Fotky ze Sněžníku:
http://valko.rajce.idnes.cz/Decinsky_Sneznik_-_2010/

Kačere, jsem ráda, že se vám v Klánovicích líbilo Velmi šťastný Velmi šťastný . Je to fakt dobré místo na běžky v okolí Prahy. Jen nevím, až sleze sníh, jestli tam nebude asfalt (kolobka+kolo) Koulející očima

Helča+Jirka+Jessie
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Helena
Mistr této diskuze
Mistr této diskuze

PříspěvekZaslal: po 01. únor, 2010 16:36    Předmět: Odpovědět s citátem

... ještě drobné upřesnění Na rozpacích . Kačka jela sprint proto, že Jessie je 13 měsíců a nemohla s ní ještě do midu.
Taky jsme na závodech potkali její sestřičku a o půl roku staršího bratříčka, kteří jezdí ve spřežení.

Helča
Petra
středně pokročilý
středně pokročilý

Zaregistrován od: 24. kvě, 2009

PříspěvekZaslal: po 01. únor, 2010 18:58    Předmět: Odpovědět s citátem

Velika Gratulace a klobouk dolu pred vsemi, kdo zvladli tento extremne narocny zavod v -20C, v chumelenici, mlze a kazdy den v hlubokem snehu. Jste fakt borci!! Krome Tomase, Zdenky, Milana, Klary a Sarky s huskounama zavodili jeste Petr Gurega, Roman Habasko, Roman Kronus, Risa Burda a Lada Urbasek z tech co znam z ceskeho tymu a potom plno dalsich Nemcu, Rakusaku a Svycaru. Byla to opravdu krasna podivana videt tolik sibiranu na jednom miste Velmi šťastný

Fotky do patecniho odjezdu na bivak jsou zde:
http://petra13.rajce.idnes.cz/Sedivackuv_Long_1_2010/
kavej
Mistr této diskuze
Mistr této diskuze

PříspěvekZaslal: po 01. únor, 2010 19:11    Předmět: Odpovědět s citátem

Na rozpacích Jak jsem na Petra mohla zapomenout.... K.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Kacer
Administrátor serveru
Administrátor serveru

PříspěvekZaslal: po 01. únor, 2010 22:22    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda teprve ted kdyz koukam na ty forky mi doslo jake bylo bezva pocasi. Klobouk dolu pred vsemi co jste to absolvovali.
LusyW
Mistr této diskuze
Mistr této diskuze

Zaregistrován od: 05. dub, 2006

PříspěvekZaslal: po 01. únor, 2010 22:56    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám pár fotek z Děčína, ale jsou tam hlavně midy, co jsem stihla nafotit před startem a pak já, já, já...protože než jsem přijela z trati a postarala se o pesany, tak dojížděli spřežení. A D ani D2 stejně nikdo z vás nejel Smějící No možná já příští rok s důchodkyněma Usmívající

http://lusyw.rajce.idnes.cz/Zavody_psich_sprezeni_Decinsky_Sneznik_2010/

A my na trati...Lupo (Jennifer Siwash Legend) absolvovala úspěšně svůj první závod Usmívající

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
kavej
Mistr této diskuze
Mistr této diskuze

PříspěvekZaslal: út 02. únor, 2010 8:44    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to take gratulujeme! A jak to Lupo slo? K.
LusyW
Mistr této diskuze
Mistr této diskuze

PříspěvekZaslal: út 02. únor, 2010 22:08    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale joo, docela jí to šlo. Nejdřív běhala jako profík a teď se dostává do fáze "lenosti" (kterou si prošli všichni moji pesani). Počítám, že zase pořádně naplno začne běhat na podzim, vždyť je to teď ještě "dítě", tak na to má právo, musí sbírát zkušenosti Usmívající I proto jsem byla tak vzteklá, když nás v sobotu i v neděli napadlo spřežení. Kittuk (jinak zdravě sebevědomá nekonfliktní fenka) se bojí předjíždět právě kvůli tomu, že na prvním závodě se po ní ohnali malamuti. Ale Lupo má úžasně flegmatickou povahu a tohle jí očividně netrápí Smějící

A kdo ví, třeba bude dokonce za chvíli dělat nástupce mojí leadřice, která bohužel už do toho důchodu musí Mrkající (letos má 12 let)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Helena
Mistr této diskuze
Mistr této diskuze

PříspěvekZaslal: st 03. únor, 2010 11:44    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedno spřežení malamutů na Sněžníku agresivní bylo. Všimli jsme si toho na startu. Jinak Majka Fialová se v neděli vrátila do cíle s poraněným psem na čumáku, bylo to dost ošklivé.
http://valko.rajce.idnes.cz/Decinsky_Sneznik_-_2010/#Decinsky_sneznik_-_2010_124.jpg

Helča+Jirka+Jessie
LusyW
Mistr této diskuze
Mistr této diskuze

PříspěvekZaslal: st 03. únor, 2010 20:35    Předmět: Odpovědět s citátem

To je Popov, brácha mojí staré leadřice Aki Usmívající On dostal asi ještě od někoho jiného po čumáku, než já, protože Majka startovala až poté, co jsem dojela.

V sobotu nás vzali haskouni (Čech) a v neděli Polák se dvouma gróňákama - nechápu, proč si je nemohl podržet, když stejně stál. Málem to i táta vyfotil...

eva
Mistr této diskuze
Mistr této diskuze

Zaregistrován od: 16. dub, 2006

PříspěvekZaslal: út 16. únor, 2010 9:59    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady jsem něco vyhrabala Velmi šťastný nebo spíš Džíhad to vyhrabal a je to na mushingu,ale já to musím dát i sem
http://foto.dama.cz/foto.php?f=738472
hezké,ne? Smějící
Kacer
Administrátor serveru
Administrátor serveru

PříspěvekZaslal: st 17. únor, 2010 12:52    Předmět: Odpovědět s citátem

Tema upraveno adminem na zadost Helcy.
Helena
Mistr této diskuze
Mistr této diskuze

PříspěvekZaslal: st 17. únor, 2010 12:58    Předmět: Odpovědět s citátem

Kačere,
dík si rychlík Upozorňující

Helča
Kacer
Administrátor serveru
Administrátor serveru

PříspěvekZaslal: čt 18. únor, 2010 8:47    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze, jenom aby bylo jasno, sve prispevky si muzete EDITOVAT a MAZAT sami.

Ja od ted mazu pouze diskuzni vlakna a prispevky ktere jsou v rozporu s pravidly fora.

HOWGH

Zlý nebo velmi zuřivý Zlý nebo velmi zuřivý Zlý nebo velmi zuřivý Zlý nebo velmi zuřivý Zlý nebo velmi zuřivý Zlý nebo velmi zuřivý Zlý nebo velmi zuřivý Zlý nebo velmi zuřivý Zlý nebo velmi zuřivý Mrkající
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Siberian Husky klub Czech republic -> O chovu, zdraví a sportu Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: