Zaslal: ne 31. leden, 2010 21:18 Předmět: Sedivackuv long 2010 a Decinsky Sneznik
Rad bych timto pogratuloval vsem ucastnikum a ten huskounarum obzvlast. Tomasova Majky ma titul IceDog a k tomu jeste dojeli prvni v kategorii. To je na 10ti letou huskounku super vykon, takze Majky az se uvidime, vezu ti veprovou packu , Tomas dostane frtana ) Zdenka s Milanem vitezove svych kategorii a to jsou jenom lide co znam. Vsem ostanim samozrejme gratuluji take. Pockejte pristi rok, to vam budem s Lokim delat konkurenci.
A jak jste dojeli na Snezniku? Jak zabehla a zabrala Jesinka ve sprezeni? Jak tahal Wolfik? No sups, vypravet, prehanet .... _________________ Kačer&Jířa&Loki
Ahoj, taky se moc pripojuji ke gratulacim! Z "nasich" jeli jeste Klara Brzkova, dojela na uzasnem 6. miste, a Sarka Mikolasova . Ale obdiv maji vsichni, kdo se odvazili postavit na start!
Decinsky Sneznik jsme odtapali v nasem midovem tempu poslednich mist , ale Jessinkou to nebylo, ta byla moc sikovna a tahla oba dva dny. Trochu ji delal problemy krcak, na ktery nebyla zvykla, ale jinak byla absolutne bezproblemova a sikovna, hlavne pri predjizdeni sprezeni. Odvedla dobrou praci, jsem moc rada, ze jsem diky ni mohla jet zavod na sanich!
Kacka
Tyjo, pekny... Sakris ja zapomel na Sarku, to nekde schytam )) a Klara, chjo, to bude ran ) Takze, vsem co znam posilam gratulace a tem co neznam tak taky.
No Jessinka je sikovna, ze by nam tu rostl novy huskouni poter, ktery budem casem vidat na prvnich mistech? Co?
My jsme s Lokim trenovali v Klanovicih, super pojezdeni, malo lidi, ztratili jsme se jenom jednou, takze celkove spokojenost. _________________ Kačer&Jířa&Loki
No ahoj,
tak když už jste to tady nakousli, tak jste mě přesvědčili a dala jsem fotky na rajče, jak to na Sněžníku proběhlo. Bylo to moc super setkání a na to, že Jessie jela ve spřežení po třetí a to vč. závodu , tak to zvládla dobře. Na ten krčák opravdu není zvyklá. Délka tratě ji problém nedělala, je od nás zvyklá na dlouhé túry a vyjížďky. Proto vím, že sprint nebude její ani naší srdeční záležitostí . Kačko, děkujeme za pochvalu a za to, že ji Ališa a Mína přijaly mezi sebe .
Kačere, jsem ráda, že se vám v Klánovicích líbilo . Je to fakt dobré místo na běžky v okolí Prahy. Jen nevím, až sleze sníh, jestli tam nebude asfalt (kolobka+kolo)
... ještě drobné upřesnění . Kačka jela sprint proto, že Jessie je 13 měsíců a nemohla s ní ještě do midu.
Taky jsme na závodech potkali její sestřičku a o půl roku staršího bratříčka, kteří jezdí ve spřežení.
Velika Gratulace a klobouk dolu pred vsemi, kdo zvladli tento extremne narocny zavod v -20C, v chumelenici, mlze a kazdy den v hlubokem snehu. Jste fakt borci!! Krome Tomase, Zdenky, Milana, Klary a Sarky s huskounama zavodili jeste Petr Gurega, Roman Habasko, Roman Kronus, Risa Burda a Lada Urbasek z tech co znam z ceskeho tymu a potom plno dalsich Nemcu, Rakusaku a Svycaru. Byla to opravdu krasna podivana videt tolik sibiranu na jednom miste
Já mám pár fotek z Děčína, ale jsou tam hlavně midy, co jsem stihla nafotit před startem a pak já, já, já...protože než jsem přijela z trati a postarala se o pesany, tak dojížděli spřežení. A D ani D2 stejně nikdo z vás nejel No možná já příští rok s důchodkyněma
Ale joo, docela jí to šlo. Nejdřív běhala jako profík a teď se dostává do fáze "lenosti" (kterou si prošli všichni moji pesani). Počítám, že zase pořádně naplno začne běhat na podzim, vždyť je to teď ještě "dítě", tak na to má právo, musí sbírát zkušenosti I proto jsem byla tak vzteklá, když nás v sobotu i v neděli napadlo spřežení. Kittuk (jinak zdravě sebevědomá nekonfliktní fenka) se bojí předjíždět právě kvůli tomu, že na prvním závodě se po ní ohnali malamuti. Ale Lupo má úžasně flegmatickou povahu a tohle jí očividně netrápí
A kdo ví, třeba bude dokonce za chvíli dělat nástupce mojí leadřice, která bohužel už do toho důchodu musí (letos má 12 let)
To je Popov, brácha mojí staré leadřice Aki On dostal asi ještě od někoho jiného po čumáku, než já, protože Majka startovala až poté, co jsem dojela.
V sobotu nás vzali haskouni (Čech) a v neděli Polák se dvouma gróňákama - nechápu, proč si je nemohl podržet, když stejně stál. Málem to i táta vyfotil...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru