Zaslal: po 01. únor, 2010 12:34 Předmět: Klanovice - Praha a okoli
Tak ja se tu malicko pochlubycm cizim perim
Tuhle lokalitu nam poradili Jirka s Jesinkou. Proste pojedete od Bechovic do Ujezda nad lesy, tam odbocite na Klanovice a v Klanovicih za mostkem je hned autobusova zastavka, za nise date doprava a pojedete kam az to pujde, tj. prijedete na rozhrani Klanovickeho lesa na jedne strane a vilek na druhe. Zde nekde zaparkujete auto a hura do lesa, lesni cesty jsou projete od par aut a traktoru, ale da se tu najit ia panensky prasan. Malo lidu, obrovska rozloha a pritom jste porad v dohledu civilizace. Po zime tam bude super misto na jezdeni na kolech, kolobkach ci behani.
Pred vbehnutim do lesa se doporucuji seznamit alespon se zakladnimi orientacnimi body, jake turisticke znacky tam jsou atd .. nam se podarilo tam s Lokinem ted o vikendu peken zakufrovat, ale vratka po vlastni stope vse vyresila.
Ahoj Zufrikteame, jsem ten, kdo doporučil Kačerovi Klánovice, protože jsem tam byl 28.1. a 29.1.2010 trénovat s Husky Jessie na běžkách. Vím že tam trénujete také a je možné že jste tam v pátek 29.1.2010 byli také.
Alespon se tak domnívám, protože tam po poledni byli stopy od saní na psí spřežení. Husky nazdárek Jirka, Helenka a Husky Jessie.
Tak já si přihodím k Žufríkům . Pracovala jsem na Střížkově dlouhých 6 let , pak nastal čas to změnit
Střížkovské prostředí bylo nádherné, firma byla ve vilce - zahrádka, pokec se sousedkou, kafíčko na schodech, lavička - sluníčko ...
Na jaře zpívali ptáci, v zimě halda sněhu. No prostě paráda. Člověk tam byl mimo město.
I tak může vypadat pracovní doba, pokud tam není šéf .
Šárko i Prosek má něco do sebe. Záleží, kde si bydlela
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru