| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sarinka Mistr této diskuze

Zaregistrován od: 15. dub, 2008 Příspěvky: 85 Bydliště: Trhové Sviny
|
Zaslal: so 06. únor, 2010 22:47 Předmět: Hasky soustředěni v Novoradských horách |
|
|
Zdravím, byl by zájem? O Hasky soustředěni v Novoradských horáchMám oslovit penzion Baronuv most? Duben? Květen? _________________ ŠárkaM |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kacer Administrátor serveru

Zaregistrován od: 03. úno, 2009 Příspěvky: 263 Bydliště: Praha 10 - Strasliveee Strasnice ;)
|
Zaslal: po 08. únor, 2010 8:33 Předmět: |
|
|
Ahoj Sarko,
pokud by se to podarilo poskladat do nejakeho volneho vikendu a bude dostatecny zajem, tak proc ne. _________________ Kačer&Jířa&Loki |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sangviamor Expert diskuzích fór

Zaregistrován od: 23. zář, 2009 Příspěvky: 37 Bydliště: Praha 4 - Šeberov
|
Zaslal: po 08. únor, 2010 11:44 Předmět: |
|
|
Ahojky,
škoda, že se tam nedá dostat jinou dopravou než autem, jinak bychom se tam celkem rádi mrkli... _________________ Eva+Cherry+Sofi |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po 08. únor, 2010 22:03 Předmět: |
|
|
Ale do Leopoldova jezdím autobus. Do Pohorské Vsi taky. _________________ ŠárkaM |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po 08. únor, 2010 22:45 Předmět: |
|
|
To sice jo, ale z Prahy to trvá 5 hodin asi z pěti přestupama, a navíc se dvěma psy a báglem by mě pravděpodobně aspoň některej z řidičů vyhodil, a čím víc přestupů, tim větší pravděpodobnost...
A ještě k tomu je zázrak, když ty autobusy jedou tak jak mají. Ovšem najít odkud přesně jedou, uhádnout kterej z okolo stojících autobusů je ten pravý a stihnout ho, když na přestup bejvá obvykle kolem tří až pěti minut a předchozí bus přijel pozdě a navazující pro jistotu vyrazí o něco dřív, a když náhodou neujede tak se do něj ještě nějak narvat přes místní omladinu a poznat kde má člověk vystoupit, tak to je fakt nadlidskej úkol, zvlášť v jihočeském kraji...
Já teda řidičák i auto mám, ale takhle daleko bych sama vživotě nejela, to bych se nejspíš zabila na první křižovatce... _________________ Eva+Cherry+Sofi |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kacer Administrátor serveru

Zaregistrován od: 03. úno, 2009 Příspěvky: 263 Bydliště: Praha 10 - Strasliveee Strasnice ;)
|
Zaslal: út 09. únor, 2010 8:20 Předmět: |
|
|
Pokud se to uskutecni a my pojedem a pesoni se vzadu nesezerou tak vas vezmem s sebou  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Helena Mistr této diskuze

Zaregistrován od: 21. dub, 2009 Příspěvky: 95 Bydliště: Praha 10 - Vršovice
|
Zaslal: út 09. únor, 2010 10:43 Předmět: |
|
|
Tak Šárko, řekni termín.
Helča+Jirka+Jessie |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: út 09. únor, 2010 15:37 Předmět: |
|
|
No já pávě nevím, kde začít. Jestli chtít po majiteli penzionu termín a pak z nic, nebo se zeptat vas tady, ktery termin by vyhovoval.
Jo a k ty doprave, my jsme jezdili sice ne autobusem, ale vlakem se 4 psama po celý republice, měli jsme k tomu občas oddíl 15 děti, takže psi v tom mumraji někaj zanikli.
Víš jak takové cestování psa psychycky otuží? Beru jako osobní prohru, že jsme pořídili auto a jezdíme autem. Jednou ale musím začít znova, určitě. _________________ ŠárkaM |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: út 09. únor, 2010 21:04 Předmět: |
|
|
Za nás Jessienkovi :
je moudré tam zavolat jaký víkend mají volno. Potom vyber jeden termín, protože, když sem napíšeš termínů několik, tak se nikdy všichni nedohodnem . Vždycky se to někomu hodí a někomu ne, tak už to bohužel chodí.
Proto za sebe navrhujeme vyber jeden termín sama
Helča+Jirka+Jessie |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kavej Mistr této diskuze

Zaregistrován od: 20. lis, 2005 Příspěvky: 501 Bydliště: Rybnice 77, p. Kaznějov, 331 51
|
Zaslal: út 09. únor, 2010 21:44 Předmět: |
|
|
| Sarko, presne jak rika Helca, jen zkus prosim trochu prihlednout v Kalendari, aby se to nekrylo s klubovou akci, nebo s nejakym oblibenym dogtrekem. Kacka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: út 09. únor, 2010 23:06 Předmět: |
|
|
To Kačer: To by bylo fajn Ale nevím, zda bych sebou nevzala ještě přítele, aby mě tam pejsani někde samotnou neuvláčeli, a to už by bylo asi do jednoho auta moc... Ale třeba přemluvím bráchu, aby mě odvezl... A nebo by pro nás nějaká dobrá duše mohla odtamtud zaject autem k nejbližšímu vlaku...
To Šárka: Vlakem a MHD samozřejmě jezdíme dost často, blbý jsou akorát ty dálkový autobusy kvůli nevypočitatelnejm řidičům... _________________ Eva+Cherry+Sofi |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pabla Expert diskuzích fór

Zaregistrován od: 02. úno, 2006 Příspěvky: 64 Bydliště: Beřovice u Slaného
|
Zaslal: pá 12. únor, 2010 18:44 Předmět: |
|
|
Ahojky.Bylo by to super,ale my jsme pro termín v květnu,protože v dubnu by měl být 1.musherský bál,ale nemůžu to nikde najít.
Rádi bychom přijeli,ale s karavanem.Pokud by se chtěli zúčastnit Martin Brzek či Petr,asi by taky přijeli s karavanem.Je tam ta možnost?Lidi se spřežením by určitě zajímalo,zda se tam dá ujet nějaká trasa.Díky za odpověď.
Pavla a Ivan |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: so 13. únor, 2010 14:46 Předmět: |
|
|
Až se vrátím z nonstopu, vrhnu se na to. Tras na spřežení je tam mraky. Jediný problém by mohli být myslivci, ale je to v místech, kde jezdí Honza Ochozka s klienty, tak tam jsou snad zvyklí _________________ ŠárkaM |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: so 13. únor, 2010 20:53 Předmět: |
|
|
ahoj Šárko, dají se tam najít i cesty bez asfaltu?
Jinak, jak to, že si na nettu , vždyť máš být na Kanadě
Helča+Jirka+Jessie |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: so 13. únor, 2010 21:04 Předmět: |
|
|
Na Kanadu jedu v pondělí, z finančních důvodů, neutáhla bych dohromady starovne za Kanadu, Nonstop a do toho jsem si přivezla v pátek nové saně tobogány. ( za gratulace předem děkuji). Dneska jsme je byli s dětma zkuoušet, jsou skvělé..
S tím afsaltem , myslím že jo, kousek sice afsalt bude určitě, jsou tam zpevněné cesty všude. Ale určitě se najdou i neasfaltové. _________________ ŠárkaM |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: so 13. únor, 2010 21:38 Předmět: |
|
|
... předem velká gratulace k novým saním . Já myslela, že je jedeš vyzkoušet na mid na Kanadu. Byla jsem přesvědčená, že jsem tě viděla v přihlášených Tak teď už vím, že to bylo na Nostop.
Tak si ho užij se vším všudy
Helča |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kavej Mistr této diskuze

Zaregistrován od: 20. lis, 2005 Příspěvky: 501 Bydliště: Rybnice 77, p. Kaznějov, 331 51
|
Zaslal: po 15. únor, 2010 14:32 Předmět: |
|
|
| V kvetnu bude zase HUsky tabor poradany Petrem Guregou, vyhlaseni konce sezony STK, dogtreky v plnem proudu, kazdy mesic je neco, nechme to na Sarce.... Hodne stesti na Nonstopu!!! Kacka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kavej Mistr této diskuze

|
Zaslal: ne 21. únor, 2010 10:35 Předmět: |
|
|
Sarko, jestli jsi uz vzpamatovana z Nonstopu a planujes, chtela jsem Ti navrhnout uvolneny termin, kdy se mel konat klubovy weightpulling - o vikendu 10.4. Uz kdyz jsem ten termin vybirala, davala jsem pozor, abychom nekonkurovali jine akci, je fakt uz hodne dogtreku a v tomhle terminu byl jen jeden konkurencni na Morave. Z vice duvodu to s weightpullingem nedopadlo, tak je tam volno , kdyby se to hodilo Tobe i na ubytovani. Kacka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: st 03. březen, 2010 14:46 Předmět: |
|
|
ahoj Šárko, jak to vidíš s těma Novohradkama
Mapa už doma čeká na plánování , a termín nikde.
Helča |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čt 04. březen, 2010 10:00 Předmět: |
|
|
Situace se má takto. Se psy by problém nebyl, ale majitele penzionu by radi námi obsadili pokoje, nikoli abychom stanovali na louce. Cena za luzko je od 400,- Konkretne pro me neprichazi v uvahu. Ale pokusim se to vyjednat. Jednalo by se o ternim co mi navrhovala Katka, a to 9-11.4. 2010
Tak jsem právě sesmolila meil. kde jsem žádala o možnost stanování. Tak uvidíme co přijde _________________ ŠárkaM |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čt 04. březen, 2010 16:08 Předmět: |
|
|
... koukala jsem na ceny ubytování , bylo by dobré, kdyby se povedly ty stany. Když to tam nepůjde, máš v rukávu nějaké další eso na spaní
Helča |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po 08. březen, 2010 10:10 Předmět: |
|
|
Stav sitace- psala jsem majitelům, že bychom za poplatek meli zajem o stanovani a dosud ne nikdo neozval. Osobně do toho za 400,- nejdu.
Psala jsem na další vytypovany kemp, kde mi odepsali, že maji rekonstrukci. Vadil by vam kemp s chaitckama kde jsou naproti ocve a kozy? _________________ ŠárkaM |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po 08. březen, 2010 10:30 Předmět: |
|
|
Šárko, nám s Jessie by to nevadilo. Už jsme tak spali několikrát.
A večer stejnak padne. A pokud bude mít choutky na masíčko, tak půjde do auta.
Je super, že jsou tam chatky , v případě špatného počasí. A to by mohli přijet i lidi co mají nebo čekají děti .
Helča |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kavej Mistr této diskuze

|
Zaslal: po 08. březen, 2010 10:42 Předmět: |
|
|
| Sarko, asi zalezi, jak moc blizko by byli - treba na Tocniku jsme to ustali, jen byla vetsi sranda ty hafuny na voditku pri venceni udrzet a nevim jake by to bylo treba kolem nich vyjizdet a zajizdet s karou, jestli by to bylo technicky zvladnutelne. Ale jinak by nam to nevadilo :). K. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: út 09. březen, 2010 19:06 Předmět: |
|
|
Tak jsem mluvila s majitelem penzionu, vidí problem v tom, že je mozny že tam jeste bude snih a neb když napadne tak neodjedem. Ve čtvrtek mu mam zavolat, jeste to chce probrat s kolegama.
Kolik si myslite že by nas bylo? Tak předbezne. _________________ ŠárkaM |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: út 09. březen, 2010 19:54 Předmět: |
|
|
Za nás: 2 dospělí a vzali by jsme si chatku.
Helča+Jirka+Jessie |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kavej Mistr této diskuze

|
Zaslal: út 09. březen, 2010 20:10 Předmět: |
|
|
| Za nas 1 clovek, do chatky. K. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: st 10. březen, 2010 9:31 Předmět: |
|
|
Ne,. u Baronova mostu je penzion, kde bud do penzionu nebo pod stan. Ty chatky se mi jeste neozvali , majitel je myslivec a nema rad psy. hasky predevsim _________________ ŠárkaM |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kavej Mistr této diskuze

|
Zaslal: st 10. březen, 2010 10:08 Předmět: |
|
|
| Sarko, to si myslim, ze vylucuje hrozne moc lidi, predevsim s detmi. Budou se muset rozhodnout mezi drahym ubytovanim nebo noci ve stanu jeste mozna na snehu... K. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: st 10. březen, 2010 10:26 Předmět: |
|
|
Trochu si připadam jak v bludnym kruhu. V cervnu zas bude ( pro nekoho) horko na psy, ted zas by byla podle rodicu zima detem ve stanu Decka vydržej celkem dost, to jen zodpovední rodicové z toho mají strach.
Myslim, že vestsina z nas by stejne nejela na trek nekam na jizni moravu, takže by ani moc nevadilo, kdyby se terminy kryly, ne? Ale nevim, jestli by nocovani pod stanem neodradilo plno lidi, jak pises Katko.
dnes vecer zavolam do toho kempu Veveri, tam jsou chatky ale i ty kozy a ovce. _________________ ŠárkaM |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|