| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kavej Mistr této diskuze

Zaregistrován od: 20. lis, 2005 Příspěvky: 497 Bydliště: Rybnice 77, p. Kaznějov, 331 51
|
Zaslal: po 08. únor, 2010 18:38 Předmět: Velke mnozstvi pejsku severskeho puvodu |
|
|
Ahoj, objevila se zprava, ze bude treba rychle umistit velke mnozstvi pejsku ze zanedbaneho prostredi po smrti majitele. Jsou mezi nimi i stenatka. Zatim jedine info zde: http://www.tombru.com/mushing/index.php?topic=1207.0;topicseen
Kacka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LusyW Mistr této diskuze

Zaregistrován od: 05. dub, 2006 Příspěvky: 146 Bydliště: Přítkov u Teplic
|
Zaslal: po 08. únor, 2010 19:31 Předmět: |
|
|
Teda, teď jsem na to koukala, to je příšerný... Štěňata ještě mají šanci na celkem rychlé umístění, ale takový bojácní či agresivní dospělí obzvláášť v takovém počtu...to se bude dlouho umisťovat. Katastrofa, kam to člověk může nechat zajít.... A děsí mě tam ten pohled na chlaňovku (káru), to byl zase teda nějaký "musher"?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kavej Mistr této diskuze

Zaregistrován od: 20. lis, 2005 Příspěvky: 497 Bydliště: Rybnice 77, p. Kaznějov, 331 51
|
Zaslal: po 08. únor, 2010 20:05 Předmět: |
|
|
V tom clanku pisou, ze to byl dokonce i nejaky mistr republiky Kazdopadne mi ti psi prijdou hodne podobni jako ti z lonske kausy z Rescue JC. Myslim, ze se nepletu, ale budeme to asi vedet casem... Kacka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Obluda Expert diskuzích fór

Zaregistrován od: 11. bře, 2009 Příspěvky: 52 Bydliště: Vysočina
|
Zaslal: po 08. únor, 2010 20:37 Předmět: |
|
|
| Na to vem jed že se nepleteš!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LusyW Mistr této diskuze

|
Zaslal: po 08. únor, 2010 20:53 Předmět: |
|
|
No - jižní Čechy to jsou taky, ale kdo ví... Je tam spousta nádherných psů podle těch fotek, ale takové množství...úplně mám husí kůži  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po 08. únor, 2010 21:01 Předmět: |
|
|
| Jedná se o téhož chovatele z loňské kauzy,po odebrání choval dál a takhle to dopadlo.Samozřejmě nemůžu to tvrdit na 100% ale vím a vidím koho mám doma. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LusyW Mistr této diskuze

|
Zaslal: po 08. únor, 2010 21:48 Předmět: |
|
|
Aha, takže tenkrát mu nějaký psi zůstali, jo? Já myslela, že těch patnáct zabavených bylo vše. A přitom to byli (pokud je to tatáž osoba) jen ti "štastnější". Myslím, že Šárka (dle komentáře na mushingu) ví o koho jde, ale tam se jí ptát nebudu, ona se tu určitě objeví a objasní nám to  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kavej Mistr této diskuze

|
Zaslal: po 08. únor, 2010 21:53 Předmět: |
|
|
Těch 15 loni byli jen ti v nejhorším stavu, které mu mohla KVS odebrat. Ostatní nebyli tak podvyživení a množení na dvorku kolem dokola nikdo zakázat nemůže... Šárka ví a já už taky, i když mě jako začátečníkovi to jméno nic neříká. Kačka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sarinka Mistr této diskuze

Zaregistrován od: 15. dub, 2008 Příspěvky: 84 Bydliště: Trhové Sviny
|
Zaslal: po 08. únor, 2010 21:58 Předmět: |
|
|
Byl to Jan Hlávko,smutny je na tom fakt, že to byl takřka jeden ze začínajích mašerů..před více jak 2O lety _________________ ŠárkaM |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LusyW Mistr této diskuze

|
Zaslal: po 08. únor, 2010 22:28 Předmět: |
|
|
Tak mi to jméno také nic neříká. Tak je to snad lepší, než aby to byl někdo známý (teda pro mě, pro psy je to úplně jedno). Co je zvláštní, tak vážně nevypadají nijak podvyživeně...ale jak tam běhají špinaví od krve (psí? Kravská? Nebo kdoví jaká?) taky nepůsobí zrovna jako příkladná péče...
No normálně mě to nějak rozčílilo, obvykle takové věci beru s nadhledem, že se to prostě občas u nějakých ...lalala... děje a já s tím nic nenadělám, ale tohle je strašný. Nevím, jestli se mě to tak dotýká kvůli těm krasavcům nebo kvůli tomu příšernému číslu nebo kvůli tomu, že je to další "musher" s problémem... No děs běs zkrátka.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
eva Mistr této diskuze

Zaregistrován od: 16. dub, 2006 Příspěvky: 202 Bydliště: Vysočina,Humpolecko
|
Zaslal: út 09. únor, 2010 10:38 Předmět: |
|
|
Tak co Tomáši,pojedeš si pro druhého vejlupka? Slušelo by jim to ve dvou víc  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kavej Mistr této diskuze

|
Zaslal: út 09. únor, 2010 10:42 Předmět: |
|
|
To bychom mu museli dat nejakou svatozar , ale jestli do toho pujde, vsechna cest! Kacka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: út 09. únor, 2010 11:27 Předmět: |
|
|
No vážené dámy,velice vážně nad tím přemýšlím.Ovšem tentokrát by to asi muselo být štěně nebo hodně mladej pes,11 měsíční bestii bych už znovu psychicky nezvládl.Vono když se podívám zpátky tak je zázrak že je z Badyho to co z něho je  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kavej Mistr této diskuze

|
Zaslal: út 09. únor, 2010 11:38 Předmět: |
|
|
Na www.kaya.cz jsou nyni konkretni informace a zpusoby, jak lze pomoci http://www.kaya.cz/novinky-2/jihoceska-kauza-podruhe.html
Shani se sponzor, ktery by mohl darovat jednotnou znacku krmiva ve vetsim mnozstvi, treba expirovaneho. Dale prepravce pejsku k majitelum ev. do provizornich domovu a prave aspon ty provizorni domovy. Kdo muzete pomoci - jakkoli, ozvete se Elisce prosim na info@kaya.cz Kacka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kavej Mistr této diskuze

|
Zaslal: po 15. únor, 2010 18:11 Předmět: |
|
|
Rada bych poděkovala firmě pana Karla Šlechty, která věnovala 300kg granulí těmto pejskům. Zachovala se mnohem lépe než jiné, na které jsem se s prosbou obracela. Zde přebírám z www.kaya.cz:
Velmi děkujeme firmě DA-KAR PET FOOD s.r.o. a panu Šlechtovi, kteří poskytli granule pro štěňata, která jsou již v krumlovském útulku. Opravdu moc děkujeme! Granulky a tuto bezvadnou firmu najdete na www.shurgain.cz.
Jako poděkování umístíme její logo na nějakou dobu na naše webovky. Děkuji také moc Klárce Kaiserové, která tento dar zařídila. Kačka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
eva Mistr této diskuze

Zaregistrován od: 16. dub, 2006 Příspěvky: 202 Bydliště: Vysočina,Humpolecko
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
eva Mistr této diskuze