Tak,abyste věděli ,fenečka Holly ze Zlína má u nás svůj novej domov
Nemohla jsem 10letou holku nechat zavřenou v útulku.Byla tam necelej měsíc,ale ten naprosto celej provyla a pronaříkala.Vím přesně jak jí bylo,páč já mám to samé. Já musím mít taky nebe nad hlavou.
Holka prej zlobila a zlobila,až se její páníčci rozhodli jí v jejích 10letech nechat uspat.Naštěstí byl veterinář tak soudnej,že odmítl,naprosto zdravou vitální fenu utratit a tak se ocitla v útulku.
Holka je živá,má o vše zájem,akorát mě celou noc prokašlala.Jdem dnes k vetovi pro léky a jenom doufám,že to ostatní nechytí od ní.
Bude to pěkný číslo ,pustila jsem jí ráno na zahradu a první co bylo,že obhlídla plot a hledala jeho slabiny ,koukala dolů ,kde by to eventuálně šlo podhrabat a koukala nahoru,kde by to šlo přeskočit.A potvora -našla je!Já o nich taky vím a přesně tam se zastavila a vymejšlela.A protože to je drobná ,lehkonohá fenka, tak by to asi zvládla
No,ale já jí to nedovolím
S mojema holkama -stálicema-na sebe eště povrkávaj ale Tobikovi se moc líbí,pořád za ní chodí je to její obdivovatel.
http://picasaweb.google.cz/neffrinka/HollyMaUNasNovyDomov432010#
Tady sou první fotky z dneška.
Děkujem,
byli jsme se projít kolem chaloupky a doplnila jsem fotky do alba.Holka je hodná ,mírná.Tomu ,co se zdálo,že je zlobivá, bych dala Tobiho,to by se chudák pes asi nedožil večera ,kdyby se mu dostal do ruky
Jináč jsme našli na veterině tetování v uchu,ale chce to oholit, aby se to dalo přečíst,ale to až někdy za čas.Nedalo by se poznat z kterého by mohla bejt chovu?Podle vzhledu ?Rok narození 2000.
Tak jsme byli včera u tety Evy omrknout novou členku smečky a musím říct že je to moc hodná a pěkná holčina.U Evy bude mít krásnej život.Co ale nechápu-jak mohl chtít někdo takhle krásnýho tvora nechat uspat.Dalo by se to snad ještě pochopit u nezvladatelné agresivity ale tady šlo o obyčejnou touhu po pohybu. http://icedog.rajce.net/Holy_a_Bady
Tak už je Holly u nás 4 měsíce.Zažádala jsem si o PP a včera už přišla obálka a můžu si číst v jejím rodokmenu.Holly bude v říjnu 13 let,ale je to zdravá a veselá fenečka,která si ale u mě tvrdě hlídá kuchyň .Nepustí ke mě nikoho když vařím a už je to na ní i znát,tak budem muset přibrzdit s těma ochutnávkama masíčka a rybiček a sýrečků a koláčků http://picasaweb.google.cz/neffrinka/2010720HollyVCervenciUzToTahnemSpolu4Mesic#
Tady si můžete přečíst ,kdo byli její rodiče a prarodiče a jestli někdo má ,nebo zná její žijící sourozence,tak dejte prosím vědět,budem rádi s nimi v kontaktu.
Ahoj Evo,
nejlepší bude kontaktovat pana Petra Kubovského (chovatel), který kryl svojí fenku Casiopeu Bohemia husky. Určitě bude vědět, nebo dohledá kolik bylo štěňátek a možná bude mít i záznam, komu je prodal.
Je to sice dlouhá doba a chovná stanice už neexistuje, ale měl by ti pomoct. Holly je přece jeho štěně.
Pokud chceš zjistit nějaké info o jejím otci Heiko du Traineau Enchante, tak by ti mohli říct víc i v chovné stanici Vendredi 13. Heiko byl totiž otcem jejich fenky Panama z Lodice.
Zdar hledání, držíme palce a dej vědět, jak pokračuje pátrání ...
Probírám se tady "KLUBOVÝM ZPRAVODAJEM"klubu severských psů,co mě Janinka z Dobrohostova půjčila od r.1994 ale začla jsem je studovat teda od r.1997.Něco jsem už našla,ale hlavně ten její táta Heiko du Traineau Enchante,toho nakryl teda docela moc.Neustále tu narážím na jeho jméno stejně jako na jméno Des-Mars Sunny,ten toho taky mnogo nakryl .
Ptala jsem se Holly,ale ona nechce nic říct ,možná má taky hosypo jako její panička
Kubovskýho si nechám až na konec eště budu trocha pátrat v těch časopisech,je to docela zajímací
pro Kačku:
.. to nééé : , jsou mezi námi povolanejší .
Ale co víš, co bude za dva roky . Před rokem a půl by mě vůbec nenapadlo, že budu kráčet po boku siberian husky .
ahoj Evo,
to jsem ti včera zapomněla napsat a došlo mně to, až jak si napsala o tom, že Heiko hodně kryl, tak jako Des-Mars-Sunny - mnogo kryl .
Tak Heiko byl import z Francie, typově výstavák. Profesionálně neběhal. To sis ale už možná zjistila sama .
Des-Mars-Sunny -import z USA, pracovně nic moc, zrzavo bílý pes, typově výstavák, ale pěknej. Ale ve spojení s některou fenou, byli po něm výborný tahavý-pracovní psy. Např. chovná stanice Aniga (Venca Necuda).
Co import, tak hodně krytí, alespoň to tak bylo dřív .
Tak pátrej holka, pátrej a dej vědět co si zjistila nového .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru