Siberian Husky klub Czech republic

Dnešní datum :

Acana
|  Hlavní stránka  |  Témata  |  Siberian Husky  |  Kontakt  

Úvod
· Domů
· Archív článků
· Diskuse
· Encyklopedie
· Fotogalerie
· Kalendář akcí
· Odkazy
· Otázky a odpovědi
· Plemeno Siberian Husky
· Poslat článek
· Váš účet
Klub SHK CR
· O klubu SHK CR
· Kontakty
· Dokumenty
· Seznam uživatelů
Chov
· Aktualní vrhy štěnat
· Krycí psi
· Chovné feny
Siberian Husky Rescue

· Siberian husky rescue

XL-PRA
· Co to je XL-PRA?
· Seznam vyšetřených pejsků
· První vyšetření
Aktivní témata diskuse

Uštěkaný pes
 Ztracený pejsek na Vsetínsku
 Podzimní a skorozimní akce a akcičky
 Krasny Ben a krizenec Scott
 Členové SIBERIAN HUSKY KLUBU
 Plstění znovu
 Husky víkend září 2010
 Chudák pes
 Daruji tříletého bílého pejska SH s PP.

Fóra Siberian Husky klub Czech republic

Uživatelský monitor
Vítejte, jste přihlášen(a) jako: Anonymní
Přezdívka
Heslo
(Registrovat)
Komunita:
Naposledy zaregistrovaný: M
Nových uživatelů dnes: 0
Nových uživatelů včera: 0
Celkem zaregistrovaných uživatelů: 320

Online návštěvníků:
Návštěvníků: 8
Uživatelů: 0
Celkem: 8
Siberian Husky klub Czech republic: Diskuse

FAQFAQ HledatHledat Uživatelské skupinyUživatelské skupiny NastaveníNastavení Soukromé zprávySoukromé zprávy PřihlášeníPřihlášení

Haskounek na ozdobu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Siberian Husky klub Czech republic -> Inzerce
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LusyW
Mistr této diskuze
Mistr této diskuze

Zaregistrován od: 05. dub, 2006

PříspěvekZaslal: čt 08. červenec, 2010 21:31    Předmět: Haskounek na ozdobu Odpovědět s citátem

Zdravím všechny,
zamilovala jsem se momentálně do ovčí vlny a začala jsem vyrábět plstěné haskounky. Někdo už možná viděl na klubové výstavě.

Protože vlna je celkem nákladná (nemám z jistého haskounského důvodu ovečky Smějící ) a jejich povalování jen po mém pokoji by mě možná časem omrzelo, rozhodla jsem se nabízet je (za nějaký ten peníz) dál.

Momentálně jsem vyrobila prvního k prodeji a 4 další pokusné předtím. Pokud máte zájem, pokusím se vyrobit haskounka třeba i podle toho vašeho Mrkající Mám bílou, zrzavou (no oranžovou, ano), hnědou a černou barvu (bohužel s nahnědlým odstínem, černočernou jsem nesehnala). Časem doobjednám ještě šedivou, kterou sice můžu momentálně nahradit vpletením pravé haskouní podsady, ale bohužel ten smrad (jako psí kšíry) asi nebude příliš lákavý Koulející očima Smějící No a také mám samozřejmě paletu různých barev od žluté přes červenou, modrou, zelenou, růžovou, fialovou...

Upozorňuji, že to nejsou hračky, jsou to opravdu jen takový haskounci ke koukání.

Takže první k prodeji:

A předchozí zkušební (jen pro představu či případnou inspiraci).

Nabízím také nakreslení nějaké té karikatury nebo podobizny Vašeho pejska podle fotky, ale to spíš jen okrajově Mrkající

Sledovat přírůstky můžete zde: [url]http://www.facebook.com/photo.php?pid=1030026&id=1626896858#!/pages/HuskyW-vyrobky/141953745815207[/url] - časem snad přibudou další Usmívající

Lucka Wegnerová

Naposledy upravil LusyW dne čt 08. červenec, 2010 21:44, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
LusyW
Mistr této diskuze
Mistr této diskuze

PříspěvekZaslal: čt 08. červenec, 2010 21:37    Předmět: Odpovědět s citátem

...když už jsem nakousla kreslení... Tam by byla cena dohodou, kdyby si chtěl někdo nechat něco origoš na triko, logo kennelu, na auto, na klíčenku, zarámovat, na web... Cokoliv Usmívající)

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs050.snc3/13758_1219119651257_1626896858_592878_6342468_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs108.snc3/15534_1208249339506_1626896858_569159_1945121_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs321.snc3/28645_1368821833718_1626896858_905821_4676546_n.jpg

Něco roztomilého Velmi šťastný
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs040.snc4/34343_1424988557851_1626896858_1044511_5159301_n.jpg

A jeden pokus o portrét, ty mi ale opravdu příliš nejdou, proto je sem moc necpu...
http://nd01.jxs.cz/123/560/96489389b1_21258842_o2.jpg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
kavej
Mistr této diskuze
Mistr této diskuze

Zaregistrován od: 20. lis, 2005

PříspěvekZaslal: čt 08. červenec, 2010 22:29    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc hezke Usmívající. Co delas s takovyma sikovnyma rukama na urade Překvapený ? K.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
LusyW
Mistr této diskuze
Mistr této diskuze

PříspěvekZaslal: pá 09. červenec, 2010 7:59    Předmět: Odpovědět s citátem

Trpím a nudím se Katko Velmi šťastný A přemýšlím,jak procvičit ruku doma,abych se z toho,co teď vytvářím,dostala časem na úroveň těch mých vzorů Mrkající Ale díky za pochvalu Velmi šťastný
eva
Mistr této diskuze
Mistr této diskuze

Zaregistrován od: 16. dub, 2006

PříspěvekZaslal: pá 09. červenec, 2010 11:04    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezcí plsťáci haskouní.Hoď sem ceník a taky jaký sou velikosti ,stačí kohoutková výška Velmi šťastný
Vůbec nevím jak se plstí a tak se laicky ptám:"šly by jim tam vyznačit pusinky?"
Obrázky taky moc roztomilý Usmívající
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LusyW
Mistr této diskuze
Mistr této diskuze

PříspěvekZaslal: pá 09. červenec, 2010 15:53    Předmět: Odpovědět s citátem

Pusinka jde vyznačit určitě, na přání klidně udělám - to holt jen mě se líbí víc bez toho Usmívající

Na tom odkazu na facebooku jsou vždy u pejska ceník i velikost (přibližná). Ta se možná ještě časem upraví, nemám vůbec žádné srovnání, abych se od ceny mohla odrazit (jen v USA vím, že se prodávají za 200-300 dolarů, ale to je trochu mimo realitu Smějící ) Zatím po přepočtení materiálu a práce jsem nastavila cenu kolem 150,-Kč, maličký budou třeba pod stovku. Teď mám rozpracovaného malého fialového, ten bude mít tak 8 cm délku a 6 cm výšku. Nejdřív si to holt budu muset nějak srovnat a v hlavě dodělat, jak a za kolik prodávat Usmívající Jinak samozřejmě je budu brát na akce s sebou...

A včera po půlnoci jsem dodělala druhého, ležícího se zvednutou hlavou. Délka i s ocáskem je pod 20 cm. Cena 180,-Kč. Práce na jednom mi zabere minimálně 3 hodiny, pak ještě třeba hodinu dodělávky...

eva
Mistr této diskuze
Mistr této diskuze

Zaregistrován od: 16. dub, 2006

PříspěvekZaslal: pá 09. červenec, 2010 16:36    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten je taky moc hezkej,no budu sledovat jak se zdokonaluješ a až bude nějakej s vyplazeným jazykem tak se ozvu Velmi šťastný a taky počkám na tu šedou barvu Velmi šťastný
LusyW
Mistr této diskuze
Mistr této diskuze

PříspěvekZaslal: pá 09. červenec, 2010 19:51    Předmět: Odpovědět s citátem

Fialovej hotovej, za stovku (6 cm vysoký) Smějící

Sangviamor
Expert diskuzích fór
Expert diskuzích fór

Zaregistrován od: 23. zář, 2009

PříspěvekZaslal: so 10. červenec, 2010 13:32    Předmět: Odpovědět s citátem

Tý jo, ty jsou krásný Velmi šťastný Já bych taky časem nějakýho chtěla, nejlépe černobílýho Velmi šťastný
LucieA
Mistr této diskuze
Mistr této diskuze

Zaregistrován od: 17. říj, 2005

PříspěvekZaslal: so 10. červenec, 2010 17:41    Předmět: Odpovědět s citátem

Lucko, pejsci vypadají dobře. Budu sledovat, jak se ti daří a třeba jedno si nakonec objednám. Nejlépe černobílého s modrými oči a vyplazeným jazykem. Kdo je to? Smějící
Jinak tvé obrázky se mi vždy moc líbily. Chtěla bych mít tvé šikovné ruce a fantazii na všechny tyhle nápady. Takže držím palce a hezky se cvič. Rázný
LusyW
Mistr této diskuze
Mistr této diskuze

PříspěvekZaslal: so 10. červenec, 2010 20:44    Předmět: Odpovědět s citátem

Lucko, dělám další a další (teď tedy zrovna na objednávku), ale věřím, že v říjnu, až začne sezona, jich už pár mít budu a na vlastní oči si určitě člověk zamiluje některého víc, než z těch fotek, které by museli být ve 3D, aby něco řekli Velmi šťastný

Ale díky za pochvaly Usmívající
Cat
středně pokročilý
středně pokročilý

Zaregistrován od: 15. kvě, 2009

PříspěvekZaslal: st 21. červenec, 2010 21:40    Předmět: Odpovědět s citátem

Haskounci plstíci jsou kouzelný Smějící Paráda Lucko!
Nepřemýšlela jsi o tom, že bys je třeba nabídla na Fleru? I s další svojí tvorbou?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
LusyW
Mistr této diskuze
Mistr této diskuze

PříspěvekZaslal: st 21. červenec, 2010 21:50    Předmět: Odpovědět s citátem

Na fleru jsem si založila účet, ale prodávat je tam nebudu...nebo alespoň ne do té doby, než si otevřu bankovní účet Usmívající
A přibývají další a další... Ještě pár a budu moct otevřít ten e-shop Usmívající

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Siberian Husky klub Czech republic -> Inzerce Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: