Zaslal: čt 08. červenec, 2010 21:31 Předmět: Haskounek na ozdobu
Zdravím všechny,
zamilovala jsem se momentálně do ovčí vlny a začala jsem vyrábět plstěné haskounky. Někdo už možná viděl na klubové výstavě.
Protože vlna je celkem nákladná (nemám z jistého haskounského důvodu ovečky ) a jejich povalování jen po mém pokoji by mě možná časem omrzelo, rozhodla jsem se nabízet je (za nějaký ten peníz) dál.
Momentálně jsem vyrobila prvního k prodeji a 4 další pokusné předtím. Pokud máte zájem, pokusím se vyrobit haskounka třeba i podle toho vašeho Mám bílou, zrzavou (no oranžovou, ano), hnědou a černou barvu (bohužel s nahnědlým odstínem, černočernou jsem nesehnala). Časem doobjednám ještě šedivou, kterou sice můžu momentálně nahradit vpletením pravé haskouní podsady, ale bohužel ten smrad (jako psí kšíry) asi nebude příliš lákavý No a také mám samozřejmě paletu různých barev od žluté přes červenou, modrou, zelenou, růžovou, fialovou...
Upozorňuji, že to nejsou hračky, jsou to opravdu jen takový haskounci ke koukání.
Takže první k prodeji:
A předchozí zkušební (jen pro představu či případnou inspiraci).
Nabízím také nakreslení nějaké té karikatury nebo podobizny Vašeho pejska podle fotky, ale to spíš jen okrajově
Sledovat přírůstky můžete zde: [url]http://www.facebook.com/photo.php?pid=1030026&id=1626896858#!/pages/HuskyW-vyrobky/141953745815207[/url] - časem snad přibudou další
Lucka Wegnerová
Naposledy upravil LusyW dne čt 08. červenec, 2010 21:44, celkově upraveno 1 krát
...když už jsem nakousla kreslení... Tam by byla cena dohodou, kdyby si chtěl někdo nechat něco origoš na triko, logo kennelu, na auto, na klíčenku, zarámovat, na web... Cokoliv )
Trpím a nudím se Katko A přemýšlím,jak procvičit ruku doma,abych se z toho,co teď vytvářím,dostala časem na úroveň těch mých vzorů Ale díky za pochvalu
Hezcí plsťáci haskouní.Hoď sem ceník a taky jaký sou velikosti ,stačí kohoutková výška
Vůbec nevím jak se plstí a tak se laicky ptám:"šly by jim tam vyznačit pusinky?"
Obrázky taky moc roztomilý
Pusinka jde vyznačit určitě, na přání klidně udělám - to holt jen mě se líbí víc bez toho
Na tom odkazu na facebooku jsou vždy u pejska ceník i velikost (přibližná). Ta se možná ještě časem upraví, nemám vůbec žádné srovnání, abych se od ceny mohla odrazit (jen v USA vím, že se prodávají za 200-300 dolarů, ale to je trochu mimo realitu ) Zatím po přepočtení materiálu a práce jsem nastavila cenu kolem 150,-Kč, maličký budou třeba pod stovku. Teď mám rozpracovaného malého fialového, ten bude mít tak 8 cm délku a 6 cm výšku. Nejdřív si to holt budu muset nějak srovnat a v hlavě dodělat, jak a za kolik prodávat Jinak samozřejmě je budu brát na akce s sebou...
A včera po půlnoci jsem dodělala druhého, ležícího se zvednutou hlavou. Délka i s ocáskem je pod 20 cm. Cena 180,-Kč. Práce na jednom mi zabere minimálně 3 hodiny, pak ještě třeba hodinu dodělávky...
Lucko, pejsci vypadají dobře. Budu sledovat, jak se ti daří a třeba jedno si nakonec objednám. Nejlépe černobílého s modrými oči a vyplazeným jazykem. Kdo je to?
Jinak tvé obrázky se mi vždy moc líbily. Chtěla bych mít tvé šikovné ruce a fantazii na všechny tyhle nápady. Takže držím palce a hezky se cvič.
Lucko, dělám další a další (teď tedy zrovna na objednávku), ale věřím, že v říjnu, až začne sezona, jich už pár mít budu a na vlastní oči si určitě člověk zamiluje některého víc, než z těch fotek, které by museli být ve 3D, aby něco řekli
Na fleru jsem si založila účet, ale prodávat je tam nebudu...nebo alespoň ne do té doby, než si otevřu bankovní účet
A přibývají další a další... Ještě pár a budu moct otevřít ten e-shop
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru