u nás nahoře byla slušná mela. Připadalo mi to jako bychom byli přímo v tom bouřkovém mraku
Pejskové byli většinou vystrašení.
Kubině to bylo vcelku jedno a ležela v předsíňce boudy. Ančí chrněla uvnitř, Bertík trošku kníkal a nevěděl, jestli bude venku nebo se schová. Nikinka dělala svoje tradiční nervózní kolečka, ale naštěstí jí to asi po hodině přestalo bavit a taky zalezla do pelechu.
Stařešina Bába byla tak vystrašená, že jsem jí dala domů do předsíně, aby to s ní nešvihlo. Po každém zahřmění vypadala, že to bude její poslední.
Nakonec k bábě přišla i Mrouta, která to nesla ze všech zvířátek nejlíp, uvelebila se u Báby a obě pak vypadaly o mnoho spokojenější
Nakonec všichni přežili. Budou si muset zvyknout. Zatím jsem tam nahoře slabou bouřku nezažila. Když už nějaká přišla, tak byla pořádná
Naštěstí nám nehrozí taková potopa, jako musela být u vás. Zase aspoň ušetříte za bazén
Bazén je zastřešený, ale kdyby nebyl, tak by přetekl - to už se nám jednou stalo
Já jsem koukala, že bouřka zuří od nás nahoru do hor. Teplice byly relativně v klidu, Osek apod. měli jen tu noční (co mi tak říkali kolegyně v práci dnes). Každopádně tolik vody neměli prý nikdo
Praha hlasi nic moc prehanek, protoze jak je prehrata, tak se skoro vsechny mraky zvednou a Prahu statsne preleti, momentalne 26`C a vlhkost jako v tropech.
Jinak nas vodoodpurce v desti vydrzi litat jak je mu libo, proste to mu nevadi, ale beda ho chtit namocit. To uz musi byt joo vedro aby se nechal aspon pokropit z konve
Jó kropení z konve...
To jsem na naše horaly taky jednou zkoušela. Opravdu jen jednou, protože od té doby, když vidí konev, jsou ti statečnější v rozpacích a zbytek se zneviditelní v boudě
U nas bylo taky veselo
Ale jedina Carmen v tom venku litala. Nakonec si tam lehla jak kdyby svitilo slunicko
Zbytek smecky byl poctive zalezly uvnitr a pokud sem sel ven koukali na me jako ze doufaj ze nemusej se mnou...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru