| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tymalek začátečník

Zaregistrován od: 12. kvě, 2012 Příspěvky: 3
|
Zaslal: so 12. květen, 2012 21:33 Předmět: Vetamix společná objednávka ČeskéBudějovice a okolí |
|
|
| Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli by nechtěl někdo spojit objednávky od vetamixu. Nejsem schopen 70kg masa uchovat v mrazáku. Máme doma půl roční Huskounku a máme problém s krmením tak bychom to chtěli vyzkoušet. Můj tel 777320843 Děkuji |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Honza velmi zdatný a poctivý přispívatel

Zaregistrován od: 09. čec, 2010 Příspěvky: 40
|
Zaslal: ne 13. květen, 2012 14:25 Předmět: |
|
|
Ahoj,
jestli máš jenom jednu hasku, tak doporučuju nakupovat normálně u řezníka. Např hovězí srdce nestojí moc. Ta naše miluje i kuřecí žaludky a srdíčka, dršťku na žvejkání, ryby atd atd.
Kupujeme ale všechno možný. myslím že se měsíčně s náklady pohybujeme mezi 500-1000 kč, ale přiznám se že to nepočítám.
Vetamix jsem zkusil jednou, nevzala to do huby, a ani se jí nedivím. Jediný po čem se mohla utlouct byly ty odřezky z lososa a docela jí šmakoval Vetamix sýr. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tymalek začátečník

|
Zaslal: út 15. květen, 2012 21:10 Předmět: |
|
|
| Nevím, chtěl bych to zkusit snad ta čistě hovězí nebude taková. My máme problém ,že ať je to Orijen ,Hill´s a nebo Proplan ze všeho je průjem. Když koupim u řezníka mletý hovězí tak je vše OK. Mě o peníze nejde jenom chci, aby byla v poho. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
milan pokročílý

Zaregistrován od: 05. lis, 2010 Příspěvky: 26 Bydliště: šípy, okr.Rakovník
|
Zaslal: čt 17. květen, 2012 10:27 Předmět: |
|
|
Vetamix se dá koupit i v některých Verimexech.
Nejdřív si to vyzkoušej, než budeš plnit mrazák. Beru hovězí a někdy moc nevoní, zvláště v létě. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kacer Administrátor serveru

Zaregistrován od: 03. úno, 2009 Příspěvky: 460 Bydliště: Praha 10 - Strasliveee Strasnice ;)
|
Zaslal: pá 18. květen, 2012 12:37 Předmět: |
|
|
My jsme od Vetamixu odesli pac tu u nas rozvazi Zufrici maso od AXA (Pruzina) a byt cenove srovnatelne,kvalitou nikoliv. Vim ze ti to asi nepouze, ale obcase je lepsi reznik v okoli, ktery ma bourarnu a domluvit se s nim nez Vetamix.
Nebo se poptat, jestli Pruzina nejezdi i na jih cech, jsou z Melnika.
http://www.axa.melnicko.com/
To maso od nich je opravdu nekde uuuuuplne jinde nez Vetamix. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tymalek začátečník

|
Zaslal: ne 27. květen, 2012 23:22 Předmět: |
|
|
děkuji za tip uvidíme jak se domluvíme už sem sehnal pár zájemců o rozdělení. Jinak děkuji  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|